Referenssejä

Tässä muutamia toimittamiamme töitä.

Stockblok pörssisähkö relemoduli

Din aukkoon asennettava relemoduli jolla on helppo optimoida pörssisähkön käyttöä. Rele hakee pörssisähkön hinnan automaattisesti omalla LTE yhteydellään verkosta. Käyttö on helppoa ja intuitivista laitteen omasta näytöstä ja käyttökytkimestä.

Tutustu tuotteeseen

Sähköisen kaasuläpän ohjain

Moottoriurheilukäyttöön suunniteltu sähköisen kaasuläpän ohjain. Ohjain yhdistyy kilpa-autossa muuhun ohjauselektroniikkaan CAN-väylän kautta. Tässä henkilöturvallisuuteen kriittisesti vaikuttavassa laitteessa ovat kaikki signaalit kahdennettu. Primaari prosessorin lisäksi kortilla on myös secondaari prosessori, joka valvoo laitteistokokonaisuuden toimintaa ja kykenee havaitsemaan myös laitetason vikatilat.

Tutustu tuotteeseen

Metsän hoidon tarkkuus GPS järjestelmä

Tilaustyönä suunniteltu metsän hoitoon ja dokumentoimiseen tarkoitettu järjestelmäkokonaisuus. Järjestelmään kuuluu kannettava GPS vastaanotin ja pilvipalvelu. Laitteet ovat jatkuvassa verkkoyhteydessä pilvipalveluun ja laitteiden tuottama data on reaaliaikaisesti käytettävissä.

Tutustu tuotteeseen

Motorsport moottorin ohjain

Moottoriurheilukäyttöön suunniteltu elektronisen polttoainesuihkutuksen ohjain. Ohjain on suunniteltu asiakkaan tarpeiden mukaan.